No to mamy coś trochę innego. Póko co, da się używać ale jeszcze nie męczyłem go długo. Bardziej rozbudowany ale okna jakieś surowe w wyglądzie. Zaczął przypominać inny komunikator - ooVoo.
Może nie potrafię korzystać z wyszukiwania bo wpisując tylko nazwę miejscowości otrzymuję namiary na firmy!
Różnica między starszymi wersjami komunikatora a tą 4.0 przypomina mi różnicę między Office 2000 a 2007 (wróciłem do 2000 )
Trzeba będzie się przyzwyczaić do nowego.
Jeszcze nie miałem odwagi przetestować ) Niedługo format dysk będę robił to zainstaluję na kilka dni przed.
A z jakością rozmów bez zmian, czy może jakieś kodeki pozmieniali?
Juz przywyklem do wersji 4. Da sie wytrzymac. Jakosc rozmow moim zdaniem bez zmian, to znaczy b. dobra. Przesiadlem sie z laptrupka na PC, wiec dzwiekowka o wiele lepsza i barwa glosu pelniejsza. Nawet ze sluchawek lepiej.
Co do trzymania sie starej wersji; moga pozmieniac tak, ze trzeba bedzie przejsc na nowsza bo nie mozna bedzie gadac z tymi, ktorzy zassali nowa. Juz tak bylo z wersjami 2, gdy ukazala sie trojka.
W nowej wersji nadal trzeba ze 3 sek. odczekac po nawiazaniu polaczenia az sie "rozbuja" bo zdarzaja sie czkawki dzwieku. Moze to lacze? Chociaz nie narzekam, mam 1 mega i pomiary predkosci wykazuja 0.9 - 1,1.
Powiem ci, ze nie lącze - skype tak ma.
Ja mam 20 mb i mam tak samo.
Co do jakosci to sie przyzwyczailem bo w 60% uzywam ze skype na telefonie wiec jakosci rewelacyjnej sie nie spodziewam hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum