Fajny darmowy program. Umożliwia wysyłanie obrazu z kamerki internetowej, filmu AVI, zdjęć, pokazu zdjęć z całego folderu, obraz pulpitu. Jest po angielsku, z którym za bardzo się nie lubimy ale jakoś udało mi się go obsłużyć. Wypróbowałem go na Skype, Tlenie i ooVoo, dzała!
Od kolegi odbierałem wysyłany przez niego obraz przez SkyPe z użyciem SplitCam i było OK. Jak możesz to podaj walory, jakimi chwalą się na stronie tego programu bo ja nie za bardzo z angielskim. Wydaje mi się, że można przesyłać obraz z różnych kamer ale czy dobrze wyczytałem? http://www.splitcamera.com/
Ja tam w technicznych opisach w Angielskim to nie za bardzo, ale z tego co zrozumiałem podłącza się wszystko od aparatów fotograficznych (z funkcją przesyłu obrazu) po kamery cyfrowe, i można do 64 urządzeń podpiąć na raz.
Ale nie mogę doczytać jakich "rozgałęziaczy" użyć żeby ich tyle na raz podpiąć,
Net, to i tak więcej wyczytałeś niż ja:)
Może ktoś inny nam pomoże? Znajomym poleciłem ten program, zobaczymy.
Póki co uzywam go jak ignorant wykorzystując tylko podstawowe możliwości.
Pozdrawiam.
Trza by kogoś kto biegły w angielskim i przetłumaczy na nasze.
Próbowałem też translatorem, ale takie głupoty wychodzą że w ogóle kicha
Większość kamer, aparatów, urządzeń do obrazowania, przez USB kontaktuje się z kompem, więc jakby huba podpiął to powinno banglać, ale nic tam właśnie nie wyczytałem o tym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum